Začiatok školského roka

Pre mnohých ľudí, hlavne mladých je začiatok septembra, koniec najdlhších prázdnin počas roka. Znova sa začnú školské povinnosti, ranné vstávanie a koniec leta. Prvý deň mesiaca september nie je len prvým dňom školy, ale aj slávnostným. Tento deň je štátny sviatok, lebo v roku 1992 bola prijatá Ústava Slovenskej republiky. Je to zvláštna náhoda, že práve začiatok školského roka a Ústava je v jeden a ten istý deň. Začiatok školského roka je dôvodom, aby sme začali prácu, ktorá má zmysel a bez, ktorej by sa naša spoločnosť nepohla – tou je vzdelávanie ďalšej generácie. Za posledné roky už deti aj ich rodičia začínajú zabúdať na učiteľov a ich obetu, ktorú prinášajú kvôli deťom. Vyjadriť poďakovanie osobám, ktoré naše deti privedú k novým poznatkom môžeme aj na začiatku školského roka. Toto môžeme spraviť jediným kvietkom, ktorý bude symbolizovať našu vďaku učiteľom za ich celoročnú námahu.

Touto cestou želáme každému úspešný začiatok nového školského roka, veľa tvorivých síl a pracovného elánu. Tak nech sa začne nový školský rok a s darčekom pre Vašu pani učiteľku alebo pána učiteľa Vám veľmi radi pomôžeme v našom veľkoobchode s rezanými kvetmi a črepníkovými rastlinami.

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8