Jakub

25. 7. Jakub je, podľa Starého Zákona a z prekladu z hebrejčiny, druhorodený syn, alebo “ ten, čo sa drží za päty”.

To ale neplatí o terajších Jakuboch. So žiadnymi “pätami” sa neuspokoja. Na prvý pohľad možno pôsobia, ako mamičkini miláčikovia, no v reálnom živote majú jasné názory na všetky problémy a ich riešenie. Ich devízou je aj to, že vyzerajú a aj sa správajú ako menej schopní. Ale pozor, zdanie klame. Sú to totiž osobnosti s jasným názorom na problémy a ich riešenie. Neraz vzbĺknu, no svoj hnev vedia veľmi rýchlo uhasiť. Dokážu sa totiž, v záujme prospechu kontrolovať a svoje momentálne vzplanutia okamžite schladiť. Preto ich mnohí považujú za dobrých obchodných partnerov. A nie iba preto. Jakubovia majú silnú vôľu, ktorú využívajú pri svojej práci. A len tak mimochodom, vernosť a Jakub sa neveľmi snúbia.

Kvety
Dámy, ak si chcete Jakuba pripútať, darujte mu korienok chmeľu. Bude k vám pripútaný na celý život. Prípadne, pestujte v záhrade púpavu, bude mať rovnaký účinok.

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8