Mária

12. 9. Azda najrozšírenejšie meno na celom svete sa dá z hebrejčiny voľne preložiť ako “milovaná bohom”. Z biblie poznáme Máriu ako oddanú a poddajnú ženu. No je to skutočne tak?

Život s Máriami nemusí byť práve najľahší. Vo všeobecnosti sú tvrdohlavé, nekonformné a veľmi ľahko sa rozhnevajú. Ak si niektorý pán myslí, že si ich môže natrieť ako maslo na chlieb, veľmi sa mýli. Svoju vôľu dokážu dať na javo a to veľmi razantne.

No skúsme nájsť na nositeľkách tohto mena aj niečo pozitívnejšie. V prvom rade treba povedať, že sú cieľavedomé, čo zrejme súvisí s ich tvrdohlavosťou a asi aj preto dosiahnu v živote skoro všetko, čo si zaumienia. Najlepšie sa uplatnia ako spisovateľky, to súvisí s ich láskou k literatúre a ako opatrovateľky. To je zas v kontexte s ich neustálou snahou pomáhať svojim blížnym.

Kvety
Ak chcete Máriám urobiť radosť, obdarujte ich kyticou ruží, kombinovanou s čakankou, feniklom a žihľavou. Táto kombinácia sa vám bude možno zdať paradoxná, no úspech je zaručený. Každá Mária jej podľahne.

V prípade záujmu o akúkoľvek kvetinu nás neváhajte kontaktovať telefonicky na čísle 036 74 93318 alebo napíšte email na prommer@kvetyprommer.sk
Darujte kyticu - Bratislava a okolie

glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8